Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Cosuri de fum (1031 produse)

Produse pe pagina
Produse pe pagina

Specialistii Qmag va pot ajuta in alegerea si proiectarea unor cosuri de fum optime. Aceasta alegere ia in calcul multiple aspecte precum detaliile aparatului de incalzire, profilul cladirii si chiar curentii de aer din zona.

Pornind de la proiectare si asistenta, puteti merge mai departe la achizitionarea cosului de fum. Cosurile comercializate in acest magazin respecta cele mai inalte standarde de calitate si sunt testate pentru performanta si siguranta.

Pe site-ul nostru veti gasi cosuri de fum din inox sau ceramice, aceste tipuri fiind alese de specialistii nostri in urma experientelor directe de-a lungul anilor de activitate in domeniu.

Productia cosurilor ceramice vandute pe Qmag este certificata DIN EN ISO 9001 iar specialistii nostri iti pot oferi si suport si service in folosirea produselor.

Cosuri de fum ceramice

Aceste produse sunt un exemplu de buna functionare si durabilitate. Avand in vedere ca evacuarea gazelor arse este un element extrem de important in incalzirea casei, asa ar trebui sa fie si achizitia acestuia.

Folosind produsele recomandate de Qmag veti observa ca acestea sunt rezultatul pasiunii pentru cosuri de fum fara compromisuri. Sunt produse cu grija si atentie ducand la economii in folosirea sistemului de incalzire. Mai mult decat atat, aceste produse sunt garantia sigurantei locuintei. 

Alegeti de mai jos unul dintre produse sau servicii, sau contactati-ne pentru mai multe detalii privind proiectarea, instalarea si comercializarea cosurilor ceramice.