NOU! Incepand de astazi poti cumpara produsul tau preferat in 6 RATE cu un card la bancile partenere: Start BT, BCR, BRD, Alpha Bank, Piraeus Bank!

Cuptoare pentru gatit

Cuptoare pentru gatit

Cuptoarele cu lemne sunt o alternativa excelenta la cuptoarele electrice sau pe gaz. Pe langa aspectul practic sunt o adaugire excelenta designului casei si permit imbinarea nevoii de incalzire cu alegerile estetice potrivite.

Jamie Oliver, cunoscutul bucatar, spunea despre cuptoarele cu lemne ca sunt "unelte excelente pentru a inspira momente minunate in jurul mesei. Dupa parerea mea, cuptoarele cu lemne sunt necesare oricarui om care iubeste mancarea bine gatita".

Spre deosebire de solutiile uzuale de cuptoare (electrice sau gaz), cuptoarele de lemn sunt o alternativa speciala. Dupa incalzire, cuptoarele cu lemne functioneaza ca o "baterie termala" ce emana caldura constant pentru ore sau chiar zile in anumite cazuri.

Astfel de cuptoare ajuta la gatirea mai multor randuri de mancaruri, caldura fiind pastrata o perioada relativ lunga de timp. Fie ca este vorba de o pizza, prajiturile favorite sau o friptura excelenta, cuptoare pe lemne sunt excelente in crearea unei mese excelente si a unei atmosfere frumoase in casa.

Aceste cuptoare pot functiona independent sau incastrate in diverse adaugiri la designul casei. Pentru a va informa in privinta optiunilor - nu ezitati sa ne contactati la numarul din partea de sus a acestei pagini.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Arce - cuptor semineu de interior cu mare capacitate de gatit

Cuptor din otel, cu o mare capacitate de gatit intr-un mod sigur si curat.CONTROLUL ARDERII - Combus..

13.090,00 RON
Fără TVA: 11.000,00 RON

Arce R - cuptor semineu de interior cu mare capacitate de gatit

Cuptor din otel, cu o mare capacitate de gatit intr-un mod sigur si curat.CONTROLUL ARDERII - Combus..

13.982,50 RON
Fără TVA: 11.750,00 RON

Aranda Cuptor Build-in

Aranda este un produs Hergom Spania, ideal in bucatarii datorita functiilor sale multiple: cuptor, b..

14.875,00 RON
Fără TVA: 12.500,00 RON