Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Finisaje pentru Seminee Electrice (4 produse)

(nicio recenzie)
4.976,48 lei
(nicio recenzie)
9.469,92 lei

Semineul electric este elementul ce decoreaza orice casa, fara nevoile complementare ale semineelor clasice. Semineul electric poate fi amplasat in orice locuinta, in orice punct al casei, nu are nevoie de cos de fum si nici combustibil. Este ecologic, sigur si usor de instalat.

Cu un semineu electric beneficiati de magia pe o care dau aceste produse, fara a fi nevoit sa investiti in sisteme aditionale. Alegerea finisajului tine de amprenta personala a cumparatorului. Poate fi o alegere clasica, imbinand materiale traditionale sau moderna, folosind materiale deosebite si elegante.

Finisajul intregeste imaginea pe care o transmite semineul si completeaza decorul. In momentul in care sunteti pregatiti sa alegeti puteti merge pe materiale ce imita marmura (combinatie intre marmura neslefuita si materiale sintetice), inox, lemn sau piatra. La acestea se adauga sticla si combinatiile dintre aceste materiale.

In oferta Qmag aveti de ales intre o ampla varietate de materiale. Veti observa finisaje din inox sau diferite tipuri de lemn sau piatra: Fossil Stone (o piatra unica ce se aseamana cu marmura bruta sau slefuita, plasata pe o baza din lemn) si Castle Stone (o combinatie de piatra nefinisata si material sintetic ce produce efectul unei structuri similare cu cea a gresiei, greutatea fiind relativ redusa).

Fie ca sunt diferite tipuri de lemn sau de piatra, inox sau sticla, orice combinatie insert – finisaj este posibila astfel incat semineul sa devina punctul de atractie al casei, indiferent daca este inchis sau deschis va oferi mereu un cadru minunat.