Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Arzatoare cu Bioetanol (66 produse)

Produse pe pagina
(nicio recenzie)
3.482,42 lei
(nicio recenzie)
4.156,43 lei
(nicio recenzie)
4.156,43 lei
(nicio recenzie)
4.156,43 lei
(nicio recenzie)
4.605,78 lei
(nicio recenzie)
6.178,48 lei
Produse pe pagina

Arzatoarele cu bioetanol sunt o alternativa foarte buna pentru semineele clasice. Principalele avantaje sunt faptul ca nu necesita cos sau o instalare complexa, mentenanta este facila si necostisitoare iar pretul acopera diverse bugete, de la scazut la avansat.

Un alt avantaj este ca atunci cand vorbim de seminee cu bioetanol vorbim de flacara reala, nu simulare. Flacara provine din partea principala a acestui produs, arzatorul. Acesta contine combustibil, in mod uzual bioetanol. Pentru ca bioetanolul este prietenos cu mediul, nu produce fum si nici cenusa, acesta a devenit cea mai recenta tendinta in domeniul semineelor.

Flacara acestor produse este frumoasa, constanta si foarte usor de aprins, cea ce il face o alternativa facila la semineele clasice. Desi semineele cu bioetanol au un obiectiv in primul rand decorativ este de mentionat ca adauga un plus de caldura casei.

Siguranta semineelor cu bioetanol

Siguranta semineelor cu bioetanol este unul din principalele atribute a produselor. Acestea au fost testate pentru utilizare, emisie de substante nocive, precum si caldura si au obtinut certificatul Tüv GS. Acest lucru inseamna ca va puteti bucura de atmosfera placuta fara griji.

Puteti alege de mai jos produsul potrivit sau puteti contacta consultantii nostri la numarul de telefon mentionat in susul paginii.