NOU! Incepand de astazi poti cumpara produsul tau preferat in 6 RATE cu un card la bancile partenere: Start BT, BCR, BRD, Alpha Bank, Piraeus Bank!

Seminee de exterior cu bioetanol

Seminee de exterior cu bioetanol

Semineele cu bioetanol pentru exterior sunt alegerea perfecta pentru un decor exterior elegant si practic. Produsele comercializate in aceasta sectiune ofera un aspect modern spatiului pe care il completeaza.

Finisajele Betonlook includ atat insertul (obiectul exterior ce gazduieste arzatorul) cat si arzatorul. Oferta variaza de la sisteme compacte si simple pana la seminee mai complexe ce pot deservi spatii mai mari.

Modelele prezentate au aspect de beton (acest efect este obtinut printr-un amestec de piatra slefuita cu material sintetic) si toate sunt prevazute cu arzatorul ceramic cu bioetanol patentat si certificat in intreaga lume, un arzator sigur si economic.

Se remarca in primul rand frumusetea flacarii naturale, insa si de design-ul special care ofera un plus de caracter si creeaza o atmosfera placuta, astfel incat pot fi adaptate oricarei incaperi si oricarui stil. Aceste finisaje sunt concepute pentru a putea fi utilizate la fel de bine atat in interior, cat si in exterior.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Quito

Atmosfera, confort si un cadru intim – acestea sunt doar cateva din particularitatile pe care le of..

3.154,69 RON
Fără TVA: 2.651,00 RON

Cuneo

Semineu modern cu bioetanol. Datorita dimensiunilor sale compacte si simplitatii in utilizare, aces..

3.837,25 RON
Fără TVA: 3.224,58 RON

Nuoro - finisaj cu aspect de beton

Modelul Nuoro este caracterizat de frumusetea flacarii naturale. Datorita tehnologiei, a dimensiun..

5.678,44 RON
Fără TVA: 4.771,80 RON

Milano

Modelul Milano este caracterizat de frumusetea flacarii naturale. Datorita dimensiunilor sale compac..

6.303,64 RON
Fără TVA: 5.297,18 RON