Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Cum cumpar? - Qmag

Mai jos gasiti detalii despre modalitatea de cumparare:

Simulare cos cumparaturiNavigand continutul magazinului virtual Qmag, alegeti produsele dorite. In momentul in care ati gasit produsul potrivit - apasati butonul Adauga in cos” din partea dreapta a sectiunii de produs, sau din listarea produselor.

Dupa adaugarea in cos puteti vizualiza oricand sumarul cosului din cumparaturi prin pozitionarea cursorului pe aria "Cosul meu", din partea dreapta-sus a ecranului. Dand click pe butonul "Checkout" puteti oricand sa vizualizati produsele sau sa modificati lista de cumparaturi. Puteti de asemenea finaliza cumparaturile.

Continuati cumparaturile.

Dupa ce ati introdus toate produsele dorite, apasati butonul Checkout din fereastra Cos meu.

Daca aveti deja un cont deschis, puteti sa va autentificati cu numele de utilizator si parola. Daca nu aveti un cont deschis completati datele necesare conform indicatiilor.

In meniul Cosul meu puteti verifica si/sau modifica comanda dumneavoastra. Completati datele cerute legate de transport si ambalare si apasati butonul Plaseaza comanda.

Un agent de vanzari va confirma comanda trimisa de dumneavostra si va va trimite toate informatiile necesare, in cel mai scurt timp.

Ultima actualizare: 02.06.2014