Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Sobe centrala termica cu lemne (16 produse)

Sobele centrala termica cu lemne sunt pentru producatorii comercializati pe Qmag punctul culminant a 50 de ani de activitate in acest sector. Datorita unei tehnologii avansate, acestea exercita o combustie optima, randament maxim cu emisii scazute favorizand o incalzire ecologica si economica. 

Pentru dumneavoastra acest lucru se traduce in economii de costuri, o incalzire a casei excelenta si siguranta in folosire.

Termosobele cu lemne pot incalzi locuinte cu suprafata de pana la 160 mp, iar prin utilizarea kiturilor de instalare, pot produce agent termic si apa calda menajera.

Diametrul iesire fum este de mici dimensiuni, iar focarul din materiale precum otel si scamolex. In exterior, termosobele impresioneaza prin diversitatea finisajelor si culorilor; din otel, ceramica sau piatra naturala, exteriorul se poate adapta oricarui stil, obtinand in acelasi timp, o incalzire ecologica cu lemne si o consistenta economisire energetica. Astfel, fascinatia pietrei sau a ceramicii se imbina cu tehnologia moderna, rezultatul fiind o solutie eficienta si placuta de incalzire.