Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)

Sobe centrala termica cu peleti (29 produse)

Produse pe pagina
(nicio recenzie)
11.581,84 lei
(nicio recenzie)
12.626,57 lei
MEG BORDEAUX 23 kw -15%
(nicio recenzie)
19.698,12 lei 16.743,40 lei
(nicio recenzie)
17.608,67 lei
(nicio recenzie)
17.664,84 lei
(nicio recenzie)
19.248,77 lei
Produse pe pagina

Gasiti in aceasta sectiune sobe centrala termica, versiunile pe peleti. Aceste sisteme de incalzire sunt excelente in a incalzi casa si a produce apa calda menajera, alimentand atat sistemele de incalzire cat si nevoile de consum din bucatarie si baie.

Sobele centrala termica alimenteaza atat conductele cat si radiatoarele. Pot fi controlate de la distanta prin telefon mobil sau prin intermediul unui modem conectat la internet. Astfel puteti opri centrala in cazul in care ati plecat in vacanta si ati uitat acest lucru sau puteti porni incalzirea inainte de a veni acasa.

Sistemele de incalzire prezentate in aceasta sectiune sunt usor de instalat si pot fi amplasate atat in apartamente cat si case cu mai multe nivele, fara a afecta planul existent. Cosul de fum are un diamentru mic ceea ce face posibila instalarea fara modificari majore ale casei. 

Centrale cu peleti - economie de consum

Peletii sunt o alternativa eficienta, economica si ecologica la celelalte tipuri de combustibili. Functionarea acestor sisteme este economica iar termosobele sunt optiuni cu mare autonomie si practice, ce isi dovedesc economia in utilizare.

Spre deosebire de centralele termice obisnuite, termosobele sau semineele centrala termica sunt o alegere excelenta din punct de vedere a designului. Aceste produse sunt absolut impresionante in privinta finisajelor, materialelor folosite si a culorilor. Exteriorul centralelor poate fi configurant cu materiale precum otel, ceramica si eleganta piatra naturala.

Aceste sisteme sunt o alegere originala, confortabila, exprimand stilul posesorului si apetitul pentru o imbinare intre practic si frumos.

Ne puteti contacta la numarul din partea de sus a paginii pentru mai multe detalii si pentru a va informa in privinta achizitiei, instalarii si service-ului pentru soba centrala termica potrivita.