Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
0741 00 33 22
Program: 10:00 - 19:00 (L-V)
Jolly Mec ARTE 10 KW

ARTE 10 KW Jolly Mec

?

Descriere scurta

Sobele cu peleti ARTE sunt sobe puternice proiectate pentru a asigura încălzirea cu aer umed.
Modelele Arte sunt livrate cu un kit de conducte pentru difuzarea aerului cald in alte incaperi (opțional) și, dacă se dorește, cu un termostat și o sonda de temperatura (opțional) pentru a regla temperaturile de incalzire în încăperi.

 • Putere
 • Putere termica utila totala: 10 kw
 • Dimensiuni
 • Inaltime: 102 cm
 • Latime: 51 cm
 • Adancime: 53 cm
 • Consumuri/ Mase/ Capacitati
 • Volum aer incalzit: 250 m3
 • Consum: 0,5 / 2,5 kg/h
 • Greutate: 115 kg
 • Rezervor: 18 kg
 • Autonomie: 36 h
 • Indicatori
 • Randament: 86,2 %
 • Iesire gaze arse: 8 cm
 • Alte specificatii
 • Garantie: 2 ani
 • Telecomanda: DA


Sobele cu peleti ARTE sunt sobe puternice proiectate pentru a asigura încălzirea cu aer umed.
Modelele Arte sunt livrate cu un kit de conducte pentru difuzarea aerului cald in alte incaperi (opțional) și, dacă se dorește, cu un termostat și o sonda de temperatura (opțional) pentru a regla temperaturile de incalzire în încăperi.

CAMERĂ DE COMBUSTIE din materiale performante de ultima generatie
Camera de combustie din Fireflector de înaltă densitate asigură temperaturi ridicate care optimizează procesul de combustie și reduc emisiile.


UMIDIFICATOR
Umidificatorul încorporat îmbunătățește calitatea aerului și asigură un mediu mai sănătos. Pur și simplu adăugați câteva picături de miros pentru a difuza parfumul preferat în casa dvs.


UNITATEA DE CONTROL ELECTRONICA
Unitatea de comandă electronică multilingvă gestionează toate funcțiile de încălzire prin intermediul unui dispozitiv de telecomandă.
Accesoriul GPRS opțional poate fi, de asemenea, utilizat pentru a porni și opri sistemul prin intermediul unui mesaj text.


ZGOMOT
Componenta specială de construcție și componentele auxiliare de calitate superioară utilizate demonstreaza că soba funcționează silențios fără impact de zgomot deranjant.

PLUS ...

INCALZIRE CAMERE ADIACENTE
Este disponibil opțional setul de tubulatura de aer. Temperatura de ieșire și debitul variază în funcție de traseul de canalizare (indicativ: 6 metri cu curbele 2 x 90 °, valorile 75 ° C și 80 m3 / h).
Pentru versiunile de numai 10 kW, este posibilă reglarea temperaturilor în încăperile cu canal prin utilizarea unui termostat sau a unei sonde de cameră (opțional).

Produsul nu are deocamdata recenzii!

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la QMAG.

Produsele achizitionate la distanta:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. E.G.S BUILDING CONSTRUCT va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Pentru a returna un produs, va rugam sa solicitati si sa completati formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: E.G.S BUILDING CONSTRUCT,  Bucuresti, Str. Şos. de Centură Bucureşti-Jilava, nr. 5A, jud. Ilfov (langa depozitul PETROM) sau prin intermediul unui curier.

Daca valoarea produsului este mai mica de 1.500 lei, costul transportului se calculeaza in functie de distanta si greutate.

Transportul este gratuit in toata tara in resedintele de judet, daca valoarea produsului achizitionat depasteste suma de 1.500 lei, livrarea efectuandu-se in 48 de ore.

Pentru comenzi cu livrare in 24 de ore, se percepe o taxa suplimentara in functie de dimensiunile si greutatea coletului.

 

 

 

 

 

Plata produselor comandate se poate face:

 • ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice) 
 • prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice). 
 • on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
 • plata la livrare (numerar sau carte de credit/debit) la ridicarea marfii din showroomul nostru.

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei catre comisionarul (companie curierat) care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele: 
Nume firma: E.G.S BUILDING CONSTRUCT
IBAN LEI:  RO47BACX0000000709851000
Banca: UniCredit Bank S.A., Sucursala IZVOR BRANCH
Cod unic inregistrare: RO12870525

Plata cu card on-line

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi). 
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii UniCredit Bank S.A..

Recomandari pentru
2018

(nicio recenzie)
11.682,94 lei
TERMIKA 28 kw -40%
(nicio recenzie)
21.192,19 lei 12.715,31 lei
(nicio recenzie)
3.780,11 lei