NOU! Incepand de astazi poti cumpara produsul tau preferat in 6 RATE cu un card la bancile partenere: Start BT, BCR, BRD, Alpha Bank, Piraeus Bank!

Politica de confidentialitate

S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L., cu sediul in Sos. de Centura Bucuresti-Jilava, nr. 5A, jud. Ilfov (langa depozitul PETROM), in calitate de operator de date, se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai.

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului www.qmag.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

In functie de produsele, serviciile sau functionalitatile de care doriti sa beneficiati, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:

 1. datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, tara din care interactionati cu noi etc);
 2. informatii economice si de tranzactionare - de exemplu, informatiile privind platile sau pe cele privind cardul bancar, informatii despre achizitii, comenzi, returnari etc. Platile prin card nu sunt procesate in mod direct de SC E.G.S. BUILDING CONSTRUCT Srl, ci sunt efectuate prin intermediul furnizorului de servicii EuroPayment Services S.R.L - euplatesc.ro. Noi putem prelucra datele dvs bancare in cazul unui retur, situatie in care aceste informatii ne sunt furnizate direct de dvs pentru a ne permite rambursarea banilor.
 3. datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia (in cazul in care interactionati cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);
 4. informatii comerciale (de exemplu, daca sunteti abonat la newsletter-ul nostru);
 5. date privind gusturile, preferintele si obisnuintele dumneavoastra, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul inregistrarii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea acestuia.

Scopurile prelucrarii

Daca sunteti client al site-ului www.qmag.ro, S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 1. pentru a va gestiona inregistrarea ca utilizator - in cazul in care decideti sa va inregistrati pe site-ului www.qmag.ro, trebuie sa va prelucram datele pentru a va identifica ca utilizator al acesteia si pentru a va oferi acces la diferitele sale functionalitati,
 2. pentru dezvoltarea, indeplinirea si executarea contractului de vanzare-cumparare dintre dumneavoastra si S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site-ului www.qmag.ro, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
 3. pentru indeplinirea obligatiilor legale, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala.
 4. pentru activitaţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţa (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L, prin intermediul site-ului www.qmag.ro. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior, la sectiunea Contul meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi opţiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms conţinand comunicari comerciale. in plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Contul meu. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 5. in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, in principal, in vederea imbunataţiri experientei oferite pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 6. pentru rezolvarea plangerilor, reclamaţiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunataţii experienta dumneavoastra oferita pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Baza legala pentru prelucrarea datelor dvs.

Baza legala care ne permite sa va prelucram datele personale depinde si de scopul pentru care le prelucram, astfel:

 1. Gestionarea inregistrarii dvs. ca utilizator al al site-ului qmag.ro - prelucrarea datelor dvs. este necesara pentru semnarea termenilor care reglementeaza utilizarea acestuia. Cu alte cuvinte, pentru inregistrarea dvs. ca utilizator, trebuie sa va prelucram datele personale, altfel nu am putea sa va gestionam inregistrarea.
 2. Desfasurarea relatiei contractuale - prelucrarea datelor dvs. este necesara pentru executarea contractului de vanzare-cumparare sau de furnizare a serviciilor in relatie cu dvs.
 3. Indeplinirea obligatiilor legale -prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale.
 4. Marketing - va prelucram datele dvs. in scopuri de marketing in baza consimtamantului pe care ni-l dati, de exemplu: atunci cand sunteti de acord sa primiti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizati trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau cand acceptati termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala. Pentru a va prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului dvs. cu informatiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuati, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le-ati furnizat, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. deoarece permite sa va imbunatatiti experienta ca utilizator si sa accesati informatiile in functie de preferintele dvs.
 5. Analiza utilizarii si a calitatii - consideram ca avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de utilizare al site-ului qmag.ro si a gradului de satisfactie a utilizatorului, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. intrucat scopul este imbunatatirea experientei utilizatorului si oferirea unui serviciu de calitate superioara.
 6. Rezolvarea plangerilor, reclamaţiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunataţii experienta dumneavoastra oferita pe site-ului qmag.ro - prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Durata pentru care va prelucram datele

S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. in cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligaţiilor legale care revin in sarcina S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment. Daca doriti sa eliminati datele dvs. personale si alte date din magazinul nostru online, puteti sa va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator. Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului www.qmag.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 1. pentru administrarea site-ului qmag.ro;
 2. in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L prin intermediul site-ului www.qmag.ro;
 3. pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 4. pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
 5. pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 6. atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Pentru a indeplini scopurile indicate in aceasta Politica de confidentialitate, este necesar sa acordam acces la datele dvs. personale tertilor care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim, si anume:

 1. furnizori de servicii gestiune si facturare - Sc Intelligent It Srl - smartbill.ro
 2. furnizori si colaboratori de servicii logistice, de transport si de livrare: Urgent Cargus S.A. urgentcargus.ro , Dynamic Parcel Distribution https://www.dpd.com/ro
 3. furnizori de servicii / plati online - EuroPayment Services S.R.L - euplatesc.ro

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

 1. Dreptul de a fi informat: aveti dreptul sa obtineti informatii cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
 2. Portabilitatea datelor: aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dvs sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.
 3. Dreptul de a fi uitat: aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L, cu exceptia urmatoarelor situatii: aveti o solicitare nerezolvata, aveti o comanda deschisa care nu a fost inca expediata sau a fost partial expediata, aveti o datorie neplatita, daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.
 4. Dreptul de a face opozitie: aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim. S.C. E.G.S. BUILDING CONSTRUCT S.R.L nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.
 5. Dreptul de acces la date: aveti dreptul de a solicita acces la informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra.
 6. Dreptul de a rectifica Datele: Puteti solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit.
 7. Dreptul de restrictionare a prelucrarilor: Puteti cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date.
 8. Dreptul de a se opune la profilari: Aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care vom considera ca este necesar sa modificam informatiile cuprinse in prezenta Politica de confidentialitate si modificarea in cauza este importanta pentru confidentialitatea dvs., va vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului www.qmag.ro sau va vom transmite la adresa de e-mail, astfel incat sa puteti verifica modificarile, sa le evaluati si, daca doriti, sa va opuneti sau sa anulati orice serviciu sau functionalitate. Va indemnam sa verificati periodic Politica noastra de confidentialitate in situatia in care exista modificari minore.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:
DPO@qmag.ro Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica Cookies.