NOU! Incepand de astazi poti cumpara produsul tau preferat in 6 RATE cu un card la bancile partenere: Start BT, BCR, BRD, Alpha Bank, Piraeus Bank!

Seminee electrice

Seminee electrice

Semineul electric este elementul ce decoreaza orice casa, fara nevoile complementare ale semineelor clasice. Semineul electric poate fi amplasat in orice locuinta, in orice punct al casei, nu are nevoie de cos de fum si nici combustibil. Este ecologic, sigur si usor de instalat.

Cu un semineu electric beneficiati de magia pe o care dau aceste produse, fara a fi nevoit sa investiti in sisteme aditionale. Alegerea finisajului tine de amprenta personala a cumparatorului. Poate fi o alegere clasica, imbinand materiale traditionale sau moderna, folosind materiale deosebite si elegante.

Finisajul intregeste imaginea pe care o transmite semineul si completeaza decorul. In momentul in care sunteti pregatiti sa alegeti puteti merge pe materiale ce imita marmura (combinatie intre marmura neslefuita si materiale sintetice), inox, lemn sau piatra. La acestea se adauga sticla si combinatiile dintre aceste materiale.

In oferta Qmag aveti de ales intre o ampla varietate de materiale. Veti observa finisaje din inox sau diferite tipuri de lemn sau piatra: Fossil Stone (o piatra unica ce se aseamana cu marmura bruta sau slefuita, plasata pe o baza din lemn) si Castle Stone (o combinatie de piatra nefinisata si material sintetic ce produce efectul unei structuri similare cu cea a gresiei, greutatea fiind relativ redusa).

Fie ca sunt diferite tipuri de lemn sau de piatra, inox sau sticla, orice combinatie insert – finisaj este posibila astfel incat semineul sa devina punctul de atractie al casei, indiferent daca este inchis sau deschis va oferi mereu un cadru minunat.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Solea -35%

Solea

Atmosfera, confort si un cadru intim – acestea sunt doar cateva din particularitatile pe care le ..

3.665,10 RON 2.382,32 RON
Fără TVA: 2.001,95 RON
Stonebridge Cere oferta

Stonebridge

Stonebridge Opti-myst® este o soba electrica ce poate fi montata in orice camera...

Lucca -50%

Lucca

Atmosfera, confort si un cadru intim – acestea sunt doar cateva din particularitatile pe care le ..

9.800,94 RON 4.900,47 RON
Fără TVA: 4.118,04 RON
Opti-Virtual 360 Cere oferta

Opti-Virtual 360

O noua tendinta in amenajarea interioarelor: un semineu rotund, deschis, cu design decupat cu laser...

Hemmet Opti-myst Flora 435 Cere oferta

Hemmet Opti-myst Flora 435

Arzatorul electric Hemmet impreuna cu finisajul clasic Flora reprezinta un semineu impresionant care..

Gala Opti-myst Flora clasic 435 Cere oferta

Gala Opti-myst Flora clasic 435

Un simplu dar elegant semineu electric cu un focar 3D opti-myst inserat. Efectul de flacara este ..