NOU! Incepand de astazi poti cumpara produsul tau preferat in 6 RATE cu un card la bancile partenere: Start BT, BCR, BRD, Alpha Bank, Piraeus Bank!

Termoseminee cu peleti

Termoseminee cu peleti

Rezultatul imbinarii clasicului cu tehnologia ultramoderna, aduce un produs care promoveaza incalzirea ecologica si economia de energie, si anume termosemineul cu peleti. In prezent, peletii reprezinta cel mai non-poluant combustibil si cel mai stabil in materie de biocombustibili, tehnologia arderii acestora oferind posibilitatea unei incalziri automatizate: programarea fazelor de functionare, aprinderea si oprirea de la panoul sinoptic, prin telecomanda sau chiar si de la distanta prin sms.

Semineele centrala termica pe peleti transmit caldura catre radiatoare, sistemului de incalzire din pardoseala si echipamentelor din bucatarie si baie. Avand in vedere sistemul conceput pentru a fi integrat rapid si usor in orice casa, termosemineele se conecteaza la instalatia de incalzire existenta.

Mai mult decat atat, aceste sisteme excelente de incalzire pot functiona in paralel cu panourile solare sau o centrala termica deja existenta. Acest lucru asigura economia sistemului si functionarea cu sistemele existente.

Cosul de evacuare a fumului are dimensiuni reduse si ofera diverse posibilitati de iesire a fumului. Rezervorul de peleti este generos. Acesta asigura o autonomie de peste 30 de ore iar incarcarea peletilor se face extrem de usor. 

Astfel incat incarcarea sa se faca si economic, majoritatea termosemineelor prezentate in aceasta sectiune beneficiaza de Sistemul Leonardo. Acest sistem gestioneaza permanent parametrii principali ai arderii. Rezultatul este functionarea optima, economica si sigura.

Puteti folosi multitudinea de optiuni de finisaj pentru a intregi semineul si a-l integra in designul casei dumneavoastra. Nu ezitati sa contactati consultantii nostri pentru a afla mai multe detalii.

Produse pe pagină:
Sortare după:

GIOVE 18 kw

Sertar frontal detasabil pentru incarcarea peletilor5 puteri de operareAfisajul meniului in 6 limbiI..

19.138,50 RON
Fără TVA: 16.082,77 RON

MARCUS 18 kw

Panoul frontal din sticla serigrafiataSertar frontal detasabil pentru incarcarea peletilor5 puteri d..

19.744,18 RON
Fără TVA: 16.591,75 RON

SATURNO 24.5 kw

• Panoul frontal din sticla serigrafiata neagra• Sertar frontal detasabil pentru încarcarea peletilo..

21.786,89 RON
Fără TVA: 18.308,31 RON

Idropellbox 15.6 kw

Cu dimensiuni reduse, focarul centrala termica Idropellbox poate incalzi agentul termic din sistemul..

23.443,62 RON
Fără TVA: 19.700,52 RON

IDROPELLBOX 30

Focarul pentru semineu IDROPELLBOX 30 asigura incalzirea intregii case prin arderea peletilor. Foca..

25.533,83 RON
Fără TVA: 21.457,00 RON